Σελίδες

30.11.13

Ο καθρέπτης στην είσοδο

Τελευταία μέρα του Νοέμβρη. Το "Liquid days" τον τελευταίο καιρό παρέμεινε σιωπηλό, παρατηρώντας τη ροή των γεγονότων και των γραφομένων, προετοιμάζοντας την αποχώρησή του, όχι χωρίς διάδοχο.
Σήμερα ξεκινάει την πορεία του στο διαδίκτυο ένας καινούριος ιστότοπος με αφετηρία και προορισμό τη λογοτεχνία. "Ο καθρέπτης στην είσοδο", το νεογέννητο ιστολόγιο, ονειρεύεται να φιλοξενήσει λογοτεχνικά και άλλα άξια λόγου κείμενα χωρίς όρια χρονικά ή τοπικά, έτσι μόνο για τη χαρά και την έπαρση να "δεχθεί επάνω του την άρτιαν εμορφιά", διατηρώντας την ασφαλή σε μια μικρή γωνιά του διαδικτύου.
Ευχαριστώ όλους εσάς που παρακολουθήσατε το "Liquid days" αυτά τα πέντε και πλέον χρόνια και σας περιμένω στην καινούρια γειτονιά. Θα την βρείτε εύκολα, από τον "καθρέπτη στην είσοδο".

ΤΕΛΟΣ

5 σχόλια:

Sue είπε...

Ακριβώς αυτό που λέμε "Κάθε τέλος μια νέα αρχή". Πολύ ωραία!

akrat είπε...

καλή τύχη

Poet είπε...

Όλα έχουν ένα τέλος, Μαρία μου, όπως είπε και η κόκκινη αλεπουδίτσα στον κακό λύκο. Ή μήπως ήταν ο μελένιος αρκούδος; What we call the end is often the beginning ...

Θεωρώ την επιτυχία του νέου σας ιστολογίου αυτονόητη όσο και την από πενταετίας και εξ αποστάσεως φιλία μας. Καλή συνέχεια !!


JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫Καλη επιτυχια Θα ερθω απο εκει

Uouo Uo είπε...thank you

سعودي اوتو